lauantai 20. helmikuuta 2016

Valokuvajuttuja

Tänään on ollut aika hulinapäivä. Aamulla viety esikoinen Turun linja-autoasemalle, iltapäivästä saakka kuunneltu ja katseltu varhaisteinien riehumista Samuelin kaverisynttäreiden merkeissä. Nyt lähti viimeinenkin vieras lossiin. Hiljaisuus... Tämä kyllä tarkoitti sitä, että äidilläkin oli karkkipäivä :)
Huomenna tulee ehkä vieraita kahville, kun meitsi täyttää 40v! Eläke-ikä häämöttää ;) Mutta haitanneeko tuo; kamera ja sukkapuikot pysyy käsissä ja lentopallojoukkueenikin alkaa olla enemmän seniorisakkia :)
Valokuvajutuista sellaista, että tänään olen valinnut luontokuvistani kuvat kokoelmaan, jotka tulostan näyttelyä varten. Tai mies tulostaa, toivottavasti. Ennen ei olla valokuvapaperille mitään tulostettu. Sitten puuttuu enää kehykset, jotka ehkä haen Ikeasta ja tuunaan itse tarvittaessa. Näyttelymateriaalista lisää sitten tuonnempana. Mielenkiintoista tämä on, koska en ole koskaan suonut ajatustakaan näyttelyille. Asiakkaan omainen sai niin hyvillä perusteilla ylipuhuttua, että nyt alan jo innostua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti