lauantai 17. huhtikuuta 2010

Kesän alkua

Aloitin eilen rullaluistelun, kun tiet on täällä nyt pudistettu. Tänään otin ensimmäistä kertaa Perron mukaan. Aika paljon jännitin sen käyttäytymistä, mutta todella hienosti meni ensikertalaiseksi. Tuli jopa muutama koira ja lenkkeilijä vastaan, eikä ollut ongelmia. Uskon, että ollaan saatu hyvä harrastus, koska koira nautti juoksemisesta :)

Meillä ei ole tiedossa uutta tottiskurssia valitettavasti, mutta odotan tietoa toisen koirayhdistyksen hallitukselta, josko niillä olis parempi tilanne treenien suhteen.
Perro on ihan hyvin kehittynyt, mutta nyt tuntuu seuraamisessa keskittyminen herpaantuvan vähän (murrosikä tulossa?).
Toisaalta totesin, että ehkä Perro ei tykkääkään niin paljon viimeksi käyttämästäni makkarasta. Nakki on myös mun mieleen enemmän, joten toivoa ehkä on vielä...

Nyt, kun lumet sulivat takapihalta. Perrokin pääsi tutustumaan pihaan (muutimme tänne, kun piha oli umpihankea). Vaikka piha on pieni, Perro oppi heti, ettei siitä lähdetä. On välillä ollut siinä ihan yksinkin. Ainoastaan pari kertaa on lähtenyt siitä etupihalle, mutta se johtui vain siitä, että pienemmät lapset olivat siinä myös ja lähtivät takakautta kiertämään taloa (kielletty, pitäisi vaihtaa pihaa sisäkautta just Perron takia) ja tietysti Perro lähti mukaan.

Grillauskauden alkua odottelen. Joku aiempi asukas on rakentanut tiiligrillin keskelle pihaa!

Perro on ilmoitettu Helsinkiin Aptus show:hun. Nyt jännittää ihan hirveästi, ei ainoastaan se, mistä revin rahat junalippuihin, vaan myös se kehä! Mulla on muutenkin kehäkauhu ja vielä pitäisi mennä niin isossa näytelmässä lavalle! Vapaaehtoisia esittäjiä??
Saimme Siuntiosta yöpymispaikan ihanan perheen luota. Siitä tulee ikimuistoinen reissu tytölle (jos otan mukaan), koska kyseisellä perheellä on hevonen ja AASI!! Hienoa myös minulle =)
Ja samalla saan käydä entisellä työpaikallani La-Jun koirakodissa. Sekin hienoa!

Mulla on pari hienoa kuvaa Perrosta, mutta ne on puhelimessa enkä ole löytänyt oikeaa johtoa, kunhan löytyy, niin lisään kuvat tähän.

Hyvää kevättä teille, jotka satuitte eksymään tälle sivulle =)

1 kommentti: